face

Tietoa meistä

Tutustu yritykseen

Yrityksemme

Slip Safety Finland Oy on perustettu 2006 Tampereella.

Yritys sai alkunsa, kun huomasimme, että lattioiden liukkaus kosteissa tiloissa on hyvin yleistä, mutta alalla ei ollut toimijaa.

Tästä asti olemme toimineet alalla. Olemme erikoistuneet vain laatta- ja kivilattioiden liukkaudenpoistoon. Teemme laatta- ja kivilattioiden liukkaudenpoiston turvallisella mikrokarhennusmenetelmällä markkinoiden ainoana.

Voimme sanoa, että yrityksemme on tässä hyvä.

Olemme tarjonneet liukkaudenpoistopalveluita pääasiassa kunta- ja yrityssektorille. Kohteina useasti ovat uimahallit, kylpylät ja muut vastaavat tilat.

Vuosi 2018 oli yrityksellemme hieno muutoksen vuosi. Julkistimme kehittämämme LILAKI® konseptin ja muutimme Jämsänkoskelle Keski-Suomeen. Nyt toimimme LILAKI®:n valmistajana, jakelijana ja markkinoijana.

Palvelumalliimme kuuluvat nyt myös yksityishenkilöt ja jälleenmyynti.

Löydät meiltä laatta- ja kivilattian liukkaudenpoistoratkaisut suuresta uimahallista aina pienimpään siivouskomeroon asti. Ja kaiken siltä väliltä.

LILAKI® on hieno innovaatio. Lattiaan ei jää pinnoitetta, se on näkymätön, mutta pitävä ja miellyttävän tuntuinen jalkapohjaan. LILAKI® on ratkaisu liukkaille laatta- ja kivipinnoille, kosteisiin tiloihin tai tiloihin mihin kertyy kosteutta sateen, lumen ja loskan mukana.

Ehdottomasti paras valttimme on ketteryys. Olemme pieni perheyritys ja pystymme toimimaan nopeasti ja palvelemaan tarpeen vaatimalla tavalla. Luotettavasti, ammattitaidolla ja takuulla.

Kotimaisuus

LILAKI® liukkaudenpoisto laatta- ja kivilattioille -konsepti on kehitetty Suomessa. Käytämme pääosin vain kotimaisia materiaaleja ja tarvikkeita.

Muovipullomme ovat kotimaisia. Pahvilaatikkomme ovat kotimaisesta raaka-aineesta ja valmistettu Suomessa. Esitteet ja ohjeet ovat kotimaista jälkeä, niin suunnittelu kuin painotyökin.

LILAKI®:n valmistus tapahtuu toimitiloissamme alusta loppuun asti.

Kunnioitamme kotimaisuutta ja olemme ylpeä tästä.

Vastuullisuus

Toimintamme perustana on luotettavuus ja avoimuus. Kaikki toimintamme on tasa-arvoista ja reilua.

Kunnioitamme asiakkaitamme ja yhteystyökumppaneitamme, tekemiämme sopimuksia ja lupaamiamme asioita.

Toimimme aina avoimesti ja rehellisesti, sekä virheen sattuessa myönnämme sen.

Kehitämme jatkuvasti ammattitaitoamme ja LILAKI® tuotettamme. Haluamme mennä rohkeasti eteenpäin ja löytää parempia ratkaisuja käyttäjillemme.

Terveisin,

Markus Litja
Slip Safety Finland Oy
Toimitusjohtaja
Rak. ins., yrittäjä

LILAKI