​​​LILAKi® SENIOR

​Jossain vaiheessa elämää sitä rauhoittuu. Toiset sanovat, että viisastuu ja useasti näin onkin. Kokemus tuo rauhallisuutta ja turvaa, ei tarvitse hötkyillä, kun pääsee muutenkin perille.

Mielihän on virkeä ja ajatus terävä. Se vie voimakkaana eteenpäin.
 Aina ei tule ajatelleeksi, miten kroppa ja fysiikka voi ja silloin tällöin sitä onkin saattanut ylittää itsensä fyysisesti, kun on vaan ollut niin innostunut. Mutta eihän se haittaa.

Iäkkäiden kaatumisen ehkäisy ​​kotona

Kodin turvallisuudesta puhutaan paljon, aiheestakin. Iäkkäiden kaatumisen ehkäisy on tärkeää varsinkin kotona, koska suurin osa tapaturmista sattuu juuri omassa kodissa.

​Muistutetaan käpertyneistä maton reunoista ja lattioilla lojuvista käytössä olevista jatkojohdoista. Tiedotetaan 112-päivänä tarkistamaan palovaroittimen toiminta ja harjoittelemaan sammutuspeiton käyttöä. Valitettavan usein nämä ovat huomioimattomia asioita, mutta ei missään nimessä pieniä asioita. Pienistä puroista tulee ne isommatkin virrat.

Jos varttuneemman sukupolven edustaja kaatuu kotona, turhan usein siitä syytetään ikää. Olisiko tapaturman aiheuttaja voinut olla ulkoinen? Esimerkiksi maton reuna? Tai jatkojohto? Vakavamman kaatumisen jälkeen on hyvä käydä lääkärillä varmistamassa, ettei tullut ikäviä seurauksia. Usein nuoremmat tai ketterämmätkin näihin kompastuu. Siitä ei vaan puhuta, ennemmin vain varmistetaan, ettei naapuri nähnyt.

Silloin kun liikkuminen on hieman epävarmempaa, esimerkiksi lääkeaineiden vaikutuksen alaisena, on hyvä kiinnittää enemmän huomiota kodin turvallisuuteen. Luoda ympäristö, jossa riskitekijöitä on mahdollisimman vähän ja ylläpitää sitä. Kun riskitekijöitä on vähemmän, todennäköisesti myös tapaturmia sattuu vähemmän. Ja tällainen parannus ei tekisi huonoa yhdellekään kodille.

Kodissa suihkutilojen laattalattiat ovat valitettavan usein liukkaita, varsinkin saippua​a käytettäessä. Asian kanssa kyllä varmasti pärjää, kun muistaa liikkua varoen ja rauhallisesti. Mutta silloin kun on muuta ajateltavaa, vauhtia vähän liikaa ja ehkä tasapaino ei ole parhaimmillaan, on liukas lattia vakava riskitekijä.

Iäkkäiden kaatumisen ehkäisy ​ja turvallisuuden varmistaminen on kylpyhuoneissa erityisen tärkeää, koska se on yksi kodin riskialttiimmista tiloista.  

Niin itsestään selvää kuin se onkin, vesi, saippua ja suihkutilan lattia eivät aina sovi yhteen. Liian usein tästä yhdistelmästä tulee vaarallisen liukas.

Miltä kuulostaisi, jos laatta- tai kivilattian liukkaudenpoistoon olisi olemassa turvallinen ja helppo ratkaisu? 

Meillä on!

LILAKI​​® liukkaudenpoistossa ei puhuta pinnoitteesta, vaan mikrokarhennuksesta. Käsittely on turvallinen ja helppo.

Se ei vaurioita laattaa tai kiveä eikä aiheuta haittaa putkistoille, viemäreille, silikoneille tai saumoille. Se ei myöskään jätä ikävää tahmeaa pintaa.

Lisäksi se on ympäristöystävällinen ja täysin veteen hajoava. Se on huuhtelun jälkeen heti käyttövalmis ja pintaan ei jää mitään kemikaaleja imeytymään jalkapohjiin.

Se mikä muuttuu, on lattian pitävyys, myös veden ja saippuan kanssa. Uskomatonta. Varjopuolena on tietysti se, että kuivauslasta ei liiku yhtä liukkaasti pesuhuoneen lattialla kuin ennen käsittelyä, mutta onpahan pää ja lonkat turvassa. Pesuhuoneen lattia on jatkossa hyvä pestä harjalla viikkosiivouksen yhteydessä, jos aiemmin on ollut joku muu siivousväline käytössä. 

lilaki senior paketti

LILAKI​​® ​käsittely on helppo tehdä

 1. ​Varmista, että lattia on puhdas ja kuiva
 2. ​Sumuta LILAKI​​® ​lattiaan tasaisesti ja harjaa läpi
 3. ​Anna vaikuttaa 4-12 min
 4. ​Varmista, että pinta pysyy kosteana välillä harjaten
 5. ​Kun tunnet pitävyyden parantuneen, huuhtele runsaalla vedellä
 6. ​Lattia on huuhtelun jälkeen heti käyttövalmis

​​​Laatan pinta tuntuu käsittelyn jälkeen jalkapohjaan miellyttävämmältä kuin ennen käsittelyä, sen lisäksi, että pitävyys parantui huomattavasti.


​Markku Ulla

​​Laitila

LILAKI​® Senior liukkaudenpoistokäsittelyn voit tehdä itse. Tuotepaketti on suunniteltu niin, että aloitus ja toteutus olisi mahdollisimman helppoa.

​LILAKI​​® Senior tuotepakettiin sisältyy

 • ​LILAKI​​® liukkaudenpoistonäyte 20ml
 • ​LILAKI​​® Senior liukkaudenpoisto 500ml
 • ​LILAKI​​® Wash esipesuaine 100ml
 • check
  Sumutin 500ml pulloon
 • check
  Suojalasit
 • check
  ​Nitriilisuojakäsineet
 • check
  Kertakäyttösuojakäsineet
 • check
  Todistus ​​LILAKI​​® liukkaudenpoistokäsittelystä
 • check
  Kattavat ohjeet onnistunutta käsittelyä varten
lilaki senior paketti

LILAKI​​® ​SENIOR tuotepaketti

76,50 €

(n. 19,00 €/m​²)

lilaki senior pullo

LILAKI​​® ​SENIOR lisäpullot

59,50 € 

(n. 15,00 €/m​²)

Kesto jopa 2 vuotta!

Tyytyväisyystakuu!

pullon riittoisuus n. 4 

Yhdellä LILAKI® Senior 500 ml liukkaudenpoistopullolla käsittelee noin 4 m². Tuotepaketin hinta on 76,50 €. Tuotepaketin neliöhinta tällöin on noin 19 €/. 


Jos käsiteltävän alueen pinta-ala on suurempi kuin 4 , toimitetaan 500 ml liukkaudenpoistopulloja LILAKI® Senior tuotepaketin lisäksi erikseen, yksi pullo alkavaa 4 kohden.

Esimerkiksi 12 käsittelyyn tilaat tuotepaketin ja kaksi lisäpulloa. Lisäpullojen hinta 59,50 €/kpl. Lisäpullon neliöhinta on tällöin noin 15 €/. Huomioithan, että olemme tehneet käsittelyjä vuosien ajan ja 4 :n riittoisuus pullolle on hyvin todenmukainen. Jos yrität selvitä pienemmällä ainekulutuksella, ei lattia ole niin pitävä. 


Kokemukseemme perustuen, lattiapinnan liukkaudenestokäsittely toimii kotitalouden kulutuksessa jopa kaksi vuotta. Julkisissakin tiloissa lattiapinnan käsittely toimii käyttäjämääristä riippuen vähintään kuusi kuukautta, useimmiten yli vuoden.

Kiinnostuitko?

Mittaa vain käsiteltävä alue ja laske tarvittavat pullot, niin helppoa se on. Lasku tulee lähetyksen mukana.

Tuotteella on luonnollisesti tyytyväisyystakuu. Kaikilla hyvillä tuotteilla on. Tuote toimii kaikilla laatta- ja kivilattioilla ja siksi myönnämme sille tyytyväisyystakuun.

Jos jostain syystä et ole tyytyväinen LILAKI® Senior liukkaudenpoistoon, palautamme maksamasi rahat. Tuotepaketissa on mukana testipullo, jonka avulla voit varmistaa tuotteen sopivuuden juuri sinun lattiallesi ja tyytyväisyytesi lopputulokseen.

On hyvä huomioida, että tummat pinnat voivat hieman harmaantua ja lasituksen kiilto vähentyä, toisaalta huomattava pidon lisääntyminen antaa tämän anteeksi ja sävy tasoittuu ajan kanssa.

Huomioitahan, että kaikkien sinetöityjen tuotepullojen (liukkaudenpoisto 500 ml ja esipesuaine 100 ml) sinettien on oltava ehjiä mahdollisen palautuksen yhteydessä, testipulloa ei ole sinetöity. Lisäksi toivomme kuulevamme syyn tyytymättömyyteen, jotta voimme kehittää toimintaamme paremmaksi.

Epäilytääkö vielä? Ei hätää.

Haluamme olla varmoja, että tuote todella sopii sinulle ja lattiallesi.

Voit tilata ILMAISEN tuotenäytteen, jolla voit tehdä testikäsittelyn ja todentaa tuotteen toimivuuden omassa kodissasi.

Näytteen mukana on kattavat ohjeet testikäsittelyn suorittamiseen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!