​​​​LILAKI® ​Kids

Lapsille usein sattuu ja tapahtuu.

Suihkutiloissa leikit ovat parhaimpia, saa olla alasti ja tuntea ympärillään veden luonnollisen elementin. Muistuttaa varmasti olosta äidin vatsassa, siitä turvallisesta ja hyvästä paikasta.

Peseytyminen on iso osa iltatoimia. Joskus pieni ehkä saa olla suihkussa itsekseen ja aina se oma keltainen ankka ei ole riittävän kiinnostava, vaan huomio kiinnittyy vanhempien saippuoihin. Saippuaa onkin vaihteeksi kiva levittää seinille ja vielä vähän lattiallekin. Tässä vaiheessa ankankin on aika liittyä leikkiin, pitäähän senkin päästä nauttimaan saippuan tuomasta pehmeästä tunteesta.

Eikä aina tarvitse kyseessä olla lapsi, joskus me aikuisetkin saatamme olla hieman lapsenmielisiä tai muuten vain pitää turhaa vauhtia päällä.

Niin itsestään selvää kuin se onkin, vesi, saippua ja suihkutilan lattia eivät aina sovi yhteen. Liian usein tästä yhdistelmästä tulee vaarallisen liukas. ​Kannattaakin hankkia liukueste kylpyhuoneeseen tai, mikä parempaa, poistaa liukkaus kokonaan.

Miltä kuulostaisi, jos laatta- tai kivilattian liukkaudenpoistoon olisi olemassa turvallinen ja helppo ratkaisu? 

Meillä on!

​LILAKI​​® liukkaudenpoistossa ei puhuta pinnoitteesta vaan mikrokarhennuksesta. Käsittely on turvallinen ja helppo. Silloin myös ​erillinen liukueste kylpyhuoneeseen ​on tarpeeton!

Se ei vaurioita laattaa tai kiveä eikä aiheuta haittaa putkistoille, viemäreille, silikoneille tai saumoille. Se ei myöskään jätä ikävää tahmeaa pintaa.

Lisäksi se on ympäristöystävällinen ja täysin veteen hajoava. Se on huuhtelun jälkeen heti käyttövalmis ja pintaan ei jää mitään kemikaaleja imeytymään jalkapohjiin.

Se mikä muuttuu, on lattian pitävyys, myös veden ja saippuan kanssa. Uskomatonta. Varjopuolena tietysti on, että pylly ei enää liu’u kylpyhuoneen lattialla, mutta eipä kopsahda pääkään lattiaan liukastumisen seurauksena.

lilaki kids paketti

LILAKI​​® ​käsittely on helppo tehdä

 1. ​Varmista, että lattia on puhdas ja kuiva
 2. ​Sumuta LILAKI​​®  lattiaan tasaisesti ja harjaa läpi
 3. ​Anna vaikuttaa 4-12 min
 4. ​Varmista, että pinta pysyy kosteana välillä harjaten
 5. ​Kun tunnet pitävyyden parantuneen, huuhtele runsaalla vedellä
 6. ​Lattia on huuhtelun jälkeen heti käyttövalmis

​​Pojalla on tapana juosta suihkun, saunan ja poreammeen väliä kun me vanhemmat yritämme nauttia löylyistä. Kiitos ​LILAKI​​® Kidsin, ei ole poika enää liukastellut leikkiessään pesuhuoneessa!

J​ari Päiviö

​Rymättylä

LILAKI​® Kids liukkaudenpoistokäsittelyn voit tehdä itse. Tuotepaketti on suunniteltu niin, että aloitus ja toteutus olisi mahdollisimman helppoa.

lilaki kids paketti

​LILAKI​​® Kids tuotepakettiin sisältyy

 • ​LILAKI​​® liukkaudenpoistonäyte 20ml
 • ​LILAKI​® Kids liukkaudenpoisto 500ml
 • ​LILAKI​​® Wash esipesuaine 100ml
 • check
  Sumutin 500ml pulloon
 • check
  Suojalasit
 • check
  ​Nitriilisuojakäsineet
 • check
  Kertakäyttösuojakäsineet
 • check
  Todistus ​​LILAKI​​® liukkaudenpoistokäsittelystä
 • check
  Kattavat ohjeet onnistunutta käsittelyä varten
lilaki kids paketti

LILAKI​​® Kids tuotepaketti

76,50 €

(n. 19,00 €/m​²)

lilaki kids pullo

​LILAKI​​® Kids lisäpullot

59,50 € 

(n. 15,00 €/m​²)

Kesto jopa 2 vuotta!

Tyytyväisyystakuu!

pullon riittoisuus n. 4 

Yhdellä LILAKI® Kids 500 ml liukkaudenpoistopullolla käsittelee noin 4 m². Tuotepaketin hinta on 76,50 €. Tuotepaketin neliöhinta tällöin on noin 19 €/. 


Jos käsiteltävän alueen pinta-ala on suurempi kuin 4 , toimitetaan 500 ml liukkaudenpoistopulloja LILAKI® Kids tuotepaketin lisäksi erikseen, yksi pullo alkavaa 4 kohden.

Esimerkiksi 12 käsittelyyn tilaat tuotepaketin ja kaksi lisäpulloa. Lisäpullojen hinta 59,50 €/kpl. Lisäpullon neliöhinta on tällöin noin 15 €/. Huomioithan, että olemme tehneet käsittelyjä vuosien ajan ja 4 :n riittoisuus pullolle on hyvin todenmukainen. Jos yrität selvitä pienemmällä ainekulutuksella, ei lattia ole niin pitävä. 


Kokemukseemme perustuen, lattiapinnan liukkaudenestokäsittely toimii kotitalouden kulutuksessa jopa kaksi vuotta. Julkisissakin tiloissa lattiapinnan käsittely toimii käyttäjämääristä riippuen vähintään kuusi kuukautta, useimmiten yli vuoden.

Kiinnostuitko?

Mittaa vain käsiteltävä alue ja laske tarvittavat pullot, niin helppoa se on. Lasku tulee lähetyksen mukana.

Tuotteella on luonnollisesti tyytyväisyystakuu. Kaikilla hyvillä tuotteilla on. Tuote toimii kaikilla laatta- ja kivilattioilla ja siksi myönnämme sille tyytyväisyystakuun.

Jos jostain syystä et ole tyytyväinen LILAKI® Kids liukkaudenpoistoon, palautamme maksamasi rahat. Tuotepaketissa on mukana testipullo, jonka avulla voit varmistaa tuotteen sopivuuden juuri sinun lattiallesi ja tyytyväisyytesi lopputulokseen.

On hyvä huomioida, että tummat pinnat voivat hieman harmaantua ja lasituksen kiilto vähentyä, toisaalta huomattava pidon lisääntyminen antaa tämän anteeksi ja sävy tasoittuu ajan kanssa.

Huomioitahan, että kaikkien sinetöityjen tuotepullojen (liukkaudenpoisto 500 ml ja esipesuaine 100 ml) sinettien on oltava ehjiä mahdollisen palautuksen yhteydessä, testipulloa ei ole sinetöity. Lisäksi toivomme kuulevamme syyn tyytymättömyyteen, jotta voimme kehittää toimintaamme paremmaksi.

Epäilytääkö vielä? Ei hätää.

Haluamme olla varmoja, että tuote todella sopii sinulle ja lattiallesi.

Voit tilata ILMAISEN tuotenäytteen, jolla voit tehdä testikäsittelyn ja todentaa tuotteen toimivuuden omassa kodissasi.

Näytteen mukana on kattavat ohjeet testikäsittelyn suorittamiseen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!