face

LILAKI® & Laatu

Testatut LILAKI® -TUOTTEET

LILAKI®:lle laatu on tärkeä. Haluamme, että liukkaudenpoistokäsittelystä tulee aina hyvä ja pitkäkestoinen. Suoritat käsittelyn itse tai käytät käsittelypalveluamme.

Olemme tehneet vuosien mittaan paljon tutkimustyötä ja testauttaneet tuotteemme ulkopuolisella asiantuntijalla, joten tunnemme tuotteemme riittävän hyvin.

Ohjeet on laadittu kirjallisena vaiheittain, jotta käyttäjän on helppo edetä ja saada kaikki vinkin sekä neuvot käyttöönsä. Näin lopputuloksesta tulee aina hyvä.

LILAKI® PROFESSIONAL käsittelypalvelussa dokumentaatio on laadun tae. Käytössä on TORTUS II kitkamittauslaite, jolla mitataan laattalattian dynaamista kitka-arvoa eli pitävyyttä ennen ja jälkeen LILAKI® käsittelyn. Liukkaudenpoistokäsittelystä laaditaan käsittelyraportti, johon tehty käsittely dokumentoidaan.

Tyytyväinen käyttäjä on meille avainasia.

 

 

Työterveyslaitos testasi LILAKI®:n ja totesi pitävyyden lisääntyvän huomattavasti. Testaus on suoritettu kaksiosaisena niin, että laatan pinnalla on ollut saippuaa vastaavaa ja rasvaa vastaavaa väliainetta. Pitävyys parani molemmissa testauksissa parhaaseen mahdolliseen luokkaan.

Voit katsoa tästä koko TESTAUSRAPORTIN nro 386854T01.

Testautimme tuotteemme jo vuonna 2004, tulokset olivat myös hyviä. Tästä näet edellisen testausraportin: Työterveyslaitos nro 24412T01

Täydelliset käyttöturvallisuustiedotteet tuotteillemme löydät alta.

LILAKI® PROFESSIONAL käsittelypalvelussa dokumentoidaan liukkaudenpoistokäsittely LILAKI® käsittelyraporttiin.

LILAKI® käsittelyraportin sisältö:

Käsiteltyjen alueiden pinta-alat mitoitetaan toimittajan toimesta ja dokumentoidaan käsittelyraporttiin. Mikäli kohteesta on toimittaa sähköisenä pohjapiirros, laaditaan käsittelyistä paikantamispiirros. Pienempien ja yksinkertaisten tilojen osalta pohjapiirros laaditaan toimittajan toimesta

Kun LILAKI® liukkaudenpoistokäsittely on tehty, siivouksella ja puhtaanapidolla on suuri merkitys pitävyyteen.

Käsittelyn jälkeen hoito-ohjeet ovat yksinkertaiset. Säännöllinen pesu harjausmenetelmin (käsin tai koneellisesti) perinteisillä hyvillä puhdistusaineilla. Lattian huuhtelu ja kuivaus käytön jälkeen ovat tärkeitä, esim. kylpyhuoneessa suihkun jälkeen huuhtelu ja lastalla kuivaus. Näin laatan lasituspinnan mikrohuokoset saadaan pidettyä auki mahdollisimman pitkään ja pitävyys pysymään hyvänä.

Rajoituksia ei ole puhtaanapitokemikaalien tai -työvälineiden osalta. Myöskään lämpötilan osalta ei ole rajoituksia, esim. kiukaan kuumuus tai talvella pakkanen ulkona.

Lattian pelkkää pyyhintää, ns. luuttuamista, ei laattalattioille suositella, koska tämä menetelmä lähinnä siirtää epäpuhtauksia lattiassa.

Koska laatan pintaan ei tule mitään pinnoitetta, kalvoa, teippiä tms, joka voisi liueta pois kemikaalien vaikutuksesta, ei pesu- ja puhdistusaineilla ole rajoituksia.

Mikäli huomataan, että pitävyys alkaa heikkenemään, suoritetaan laattalattialle ns. käyttöönottopesu ennen kuin pinnan huokosissa olevat epäpuhtaudet alkavat kovettumaan ja kivettymään. Tämä palauttaa pitävyyttä. Mikäli tämä ei riitä, on aika uusia LILAKI® liukkaudenpoistokäsittely.

Voit katsoa tästä LILAKI® KÄYTTÖ- JA HOITO-OHJEEN.

LILAKI